Reconeixement i visió en el Summit de Talent

Impulsant la Innovació Educativa: Reconeixement i visió en el Summit de Talent

En el marc de la nostra aliança amb la Fundació Impulsa Talentum i després d’haver estat guardonats amb el premi a la innovació en educació l’any 2020 per Premis Talent, vam tenir l’honor de participar en el recent summit sobre formació i talent celebrat a HERETAT OLLER DEL MAS, a Bages, Manresa.

Durant l’esdeveniment, vam compartir la nostra perspectiva sobre el rol impactant que les realitats immersives (virtual, augmentada i estesa) jugant en l’àmbit educatiu. Presentem les nostres solucions i propostes més innovadores, dissenyades per enriquir el procés formatiu a través d’experiències immersives que transformen l’aprenentatge.

Agraïm sincerament a Bru Recolons i Argente per la invitació. I fem arribar les nostres felicitacions a l’equip de la Fundació Impulsa Talentum per la impecable organització de l’esdeveniment. Aquest reconeixement no sol reafirma el nostre compromís amb la innovació en el sector educatiu. També ens motiva a continuar explorant i desenvolupant tecnologies que facilitin una educació més interactiva, accessible i efectiva.

A SEEDSXR, estem convençuts del futur de l’educació resideixen en la integració d’aquestes tecnologies immersives, i ens sentim orgullosos d’estar a l’avantguarda d’aquest canvi transformador, col·laborant activament per modelar un futur educatiu brillant i ple de possibilitats.

Desplaça cap amunt